Kargo

OvooArt Kargo 

 

OvooArt  tüketici haklarını korumakta ve satış sonrası müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Satın aldığınız eserlerle  ilgili yaşayabileceğiniz her türlü sorun, titizlikle değerlendirilmekte ve en kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır.​

 

  1. OvooArt web sitesi üzerinden elektronik ortamda sipariş verdiğiniz takdirde, size sunulan ön bilgilendirme formunu ve mesafeli satış sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız
  2. Alıcısı olduğunuz ürünün tarafınıza teslimi sırasında zarar görmüş paket veya paketler var ise teslim aldığınız kargo yetkilisi önünde bizzat kendiniz açarak kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar var ise kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Zira ürün veya ürünlerin tesliminden sonra kargo firması görevini tam olarak yerine getirmiş, ürün tarafınıza hasarsız ve sağlam teslim edilmiş kabul edilecektir. 
  3. İstanbul içindeki teslimatlarımızın Galeri adresimizden teslim alınması öncelikli ricamızdır. Bu şekilde hem eseri görmüş hemde kargodan doğabilecek riskleri ortadan kaldırmış olacağız.
  4. Belli bir bedelin üstündeki eserler İstanbul içi ise araçlarımız teslim edecek İstanbul dışı ise risk taşıyan eserler alıcıyla görüşülerek ortak bir çözüm bulunacaktır. Bu madde tamamen karşılıklı iyi niyet maddesidir. Aldıgınız tüm eserlerin kargo ile yollanması sözleşmenin ana maddedir. 
  5. Ürün sevkiyat masrafı olan kargo ve lojistik ücretleri alıcılar tarafından ödenecektir.
  6. 100.000 TL üzerindeki alımlarda İstanbul gönderim ve teslimat ücretsizdir.
  7. Satın aldığınız eserin ödemesi onaylandıktan hemen sonra eser niteliğine göre özel korumalı paketleme yapılır. 7 iş günü içinde paketiniz kargoya verilir.Kargonun size ulaşma süresi maksimum 3-4  iş günüdür.
  8. OvooArt anlaşmalı olduğu kargo şirketleri le sevkiyatı yapacaktır. Ancak alıcı kendisinin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi varsa tüm sorumluluğu alarak bu kargo şirketi ile yollanmasını ovoo@ovooart.org adresine e- maille bildirerek isteyebilir. 
  9. Kargolarınız size bilgi verilerek kargo şirketine teslim edilecektir. Adresde bulunmadığınızda sizlere not bırakılır. Kargo şirketini arayarak gelecekleri zamanı tekrar öğrenip paketin doğru zamanda sizde olmasını sağlayabilirsiniz. İkinci kez gelindiğinde teslim edilemeyen siparişinizden siz sorumlusunuzdur.Paket OvooArt a iade edilir.Bu iadeden doğacak tüm ödemeler size aittir. Aynı zamanda iade esnasında eserde kargodan kaynaklı bir hasar oluşmuşsa  bu  tutanakla belgelenir ve OvooArt bundan sorumlu değildir. 
  10. OvooArt müzayede eserleri sadece Türkiye adreslerine teslim edilir.